Featured Slider

Serikan Rumah Raya Dengan Pencuci Bebas Bahan Kimia



Serikan rumah anda di Aidilfitri dengan Get Clean, hanya dari Shaklee.

#LiveWellBeWell

Nak raya lah katakan, semua pakat cuci rumah kan.

Nak pencuci yang berkesan, mudah tanggalkan kotoran degil dan keteqaq tu, gunakan set Get Clean Shaklee.

Bukan tu jer, yang penting selamat untuk anak-anak kita terutama untuk anak-anak yang ada asma.

Pengudaraan yang segar membantu anak-anak kita lebih selesa.

Yang penting, mudahkan kaum ibu macam kita cuci pinggan mangkuk di hari raya. Hahahaha.

Persediaan Hari Raya



Lengkapkan keperluan Raya anda untuk perut yang lebih selesa.

#LiveWellBeWell

Lecithin, pengemulsi semulajadi

Lecithin, pengemulsi semulajadi daripada sumber kacang soya.

Ceritera Susu Ibu Perahan



Beringatlah selalu penyusuan susu ibu perlu dilaksanakan mengikut kehendak  bayi. Jika panduan ini dipegang setiap masa, bererti anda kini berada di landasan yang betul. Biarpun begitu, masih ada beberapa aspek yang perlu anda teliti dan  amalkan satu persatu. Hal ini penting agar bayi yang ditinggalkan dalam jagaan pengasuh berupaya untuk terus-menerus memperoleh khasiat susu ibu sepanjang anda berada di tempat kerja.

Detoks Mencegah Kanser Usus



Detox your way to a healthier colon.
#ShakleeDetox

Pengalaman saya dengan orang-orang sekeliling yang pernah diagnos kanser usus.

Kanser yang sangat bahaya dan sukar dirawat.

Kenapa saya cakap cam tu? Saya kongsi ni berdasarkan pengalaman saya ye.

Once kita didiagnos ada kanser usus, kanser tu dah stage 4.

Masa dia kat stage rendah, memang tak dapat detect sebab dia belum jadi kanser. Haaa, bila dah stage 4 baru dapat kesan. Masa tu memang dah terlambat. Susah dah nak berubat dan sembuh. Selalunya akan berakhir dengan kematian. Wallahualam.

Jadi, sebelum kita sendiri yang kene kanser No 1 di Malaysia sekarang ni, belajar lah detoks tubuh badan tu.

Berpuluh tahun dah duk makan, tapi tak permah nak detoks dan cuci usus tu.

Macam-macam cara detoks yang kita boleh buat. Antaranya dengan amalkan minum air detoks yang kita boleh buat sendiri jer kat rumah.


Sumber gambar : Pinterest

Halia Membantu Buang Angin Dalam Badan

Ginger - your tummy's little helper
#ShakleeDetox

Tawaran Best Bagi Pendaftaran Ahli SHAKLEE Bulan Mei 2017

Assalamualaikum & hi bakal Pengedar Shaklee (^__^)

Bulan ni ada tawaran istimewa untuk anda yang mendaftar ahli pada bulan Mei 2017. Anda berpeluang membeli Rubbermaid Lunch Box (edisi terhad) ini pada separuh harga.

Untuk melayakkan anda layak beli lunch box ni, anda mestilah buat pembelian produk Shaklee sebanyak 100 point dalam 1 resit. 100point bersamaan lebih kurang RM450.00 (tidak termasuk yuran ahli RM68.90 dan kos penghantaran RM 10.60).

Anda boleh beli apa saja produk yang anda mahu sehingga cukup 100 point.

Atau anda juga boleh buat pembelian sehinnga 200 point dalam 1 resit dan nikmati KEAHLIAN PERCUMA yang bernilai RM68.90. Jadi anda sudah jimat sebanyak RM68.90

Tak faham dan mahu tahu info lebih lanjut, boleh Whatsapp saya di  https://goo.gl/Erm8mv


Krim Chicken Pox - Cepat Kering Selepas Beberapa Hari




Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Pengedar Shaklee di Kuala Lumpur

Puan Hafizah Abdullah 
019-252 9927
Facebook : Fiza Abdullah
Pengedar Shaklee di Jinjang & Kepong, Kuala Lumpur
Blog : PijaDotCom


Puan Masziah Mamat
012-820 2905
Facebook : Jie Mas
Penghantaran sekitar Selayang, Batu Caves, Kepong dan Gombak.


Ketahui Kenapa Pentingnya Protin Untuk Ibu Mengandung


Asid amino yang membentuk protein adalah blok pembinaan sel-sel badan kita dan tubuh badan bayi juga. Adalah penting untuk mendapatkan protein yang mencukupi sepanjang kehamilan. Keperluan protin semakin diperlukan ketika usia kandungan masuk ke trimester ke-2 dan ke-3 dimana fasa ini bayi dalam kandungan mengalami tumbesaran yang pantas. Bila bayi membesar dengan cepat, organ dan payudara ibu juga turut berubah saiz untuk menampung tumbesaran bayi.